PASTA Z FASOLI I TUŃCZYKA

Pasta z fasoli i tuńczyka

Ekspresowa pasta do chleba. Idealna na I fazę Metody Montignac na posiłek węglowodanowy. Jeśli nie zwracasz uwagi na podział węgli i tłuszczy możesz użyć tuńczyka w oleju.

Pasta idealnie komponuje się z dodatkiem dobrego kiszonego ogórka i czerwonej cebuli.

SKŁADNIKI:

  • 1/2 puszki białej fasoli
  • 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
  1. Po prostu zmiksować razem.

Komentarze:

  1. MiRo pisze:

    Fruktoza tak jak glukoza należy do cukrów prostych. Dwucukrem jest sacharoza ( cukier z " cukierniczki"), która składa się z glukozy i fruktozy. Pod wpływem enzymów sachroza rozkłada się do cukrów prostych w organizmie Wobec tego nie możemy ani fruktozy ani sacharozy polecać chorym na cukrzyce jako zamienników glukozy, której tez powinni unikać w formie prostej. Pozdrawiam, Ania

Dodaj komentarz