Przede wszystkim chciałabym podziękować wszystkim uczestnikom, którzy przesłali swoje zgłoszenia.
Chciałabym też pogratulować Wam pomysłowości, bo pokazaliście, że owocowy serek można wykorzystać na wiele sposobów.
– Sakiewki z ciasta francuskiego upieczone przez Beatę
– Cykoria z serkiem wiśniowo-żurawinowym i szynką dojrzewającą, który przygotował Piotr
– Naleśniki z serkiem Almette z jagodą i maliną, usmażone przez Ewę
– Ravioli z serkiem i czereśniami, które ugotowała Klaudia
Beato, Piotrze, Ewo i Klaudio, serdecznie Wam gratuluję.
Fartuszki już są Wasze, a ja zapraszam Was 11 lipca do Warszawy na spotkanie z Davidem Gaboriaudem i wspólne gotowanie na żywo. O szczegółach dotyczących samego wyjazdu będę informować w najbliższych dniach.
Dziękuję za uwagę…